MENU
GJEJ

Relax Mea Hotel, Sarande, Albania - official website

E vendosur në Sarandë dhe Me Plazhin Kryesor Sarande të arritshëm brenda 350 metrave, Relax Mea Hotel ofron check-in dhe check-out ekspres, dhoma pa alergji, një bar, WiFi falas në të gjithë pronën dhe një sallë pritjeje të përbashkët.

Dhomat

Ofertat speciale

Kontaktet