MENU
GJEJ

About hotel - Relax Mea Hotel, Sarande, Albania

E vendosur në Sarandë dhe Me Plazhin Kryesor Sarande të arritshëm brenda 350 metrave, Relax Mea Hotel ofron check-in dhe check-out ekspres, dhoma pa alergji, një bar, WiFi falas në të gjithë pronën dhe një sallë pritjeje të përbashkët.

Akomodimet

2 javë para mbërritjes

Mbërritja 2:00 e pasdites
Largimi 10:00 e paradites
Anullimi i rezervimit

14 ditë

2 javë para mbërritjes

2 javë para mbërritjes

Termat & Kushtet

14 ditë